Blogs

Hoeveel slaapt mijn baby, De hielprik, De hik, Je baby en boeren en nog veel meer. In onze blogs bespreken we van alles over de zorg voor je baby. Veel leesplezier.

Kraamfeest of toch kraambezoek

Ga je voor een kraamfeest of toch liever voor de persoonlijke kraambezoekjes? Wij hebben de voor en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijker een keuze kan maken.  

Lees meer Path

Baby weetjes

Allemaal leuke baby weetjes! Heerlijk leesmateriaal voor tijdens de laatste loodjes. 
 

Lees meer Path

How to-video’s over je pasgeboren baby

Het is 3.24 uur ‘s nachts. Je pasgeboren baby huilt. Je haalt hem uit zijn wieg om te kijken wat er aan de hand is: ‘Wat zou hij bedoelen? Heeft hij honger, wil hij een schone luier of heeft hij darmkrampen?’ 

Lees meer Path

Het Boogschutter kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Boogschutter als hij of zij is geboren tussen 22 november en 21 december. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Boogschutter-kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Het Schorpioen kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Schorpioen als hij of zij is geboren tussen 23 oktober en 21 november. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Schorpioen-kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Het Weegschaal kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Weegschaal als hij of zij is geboren tussen 23 september en 22 oktober. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Weegschaal-kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Het Maagd kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Maagd als hij of zij is geboren tussen 23 augustus en 22 september. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Maagd-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Het Leeuw kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Leeuw als hij of zij is geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Leeuw-kind voor je op een rijtje gezet. 
 

Lees meer Path

Het Kreeft kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Kreeft als hij of zij is geboren tussen 21 juni en 22 juli. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Kreeft-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven