Blogs

Hoeveel slaapt mijn baby, De hielprik, Vieze ogen, hoe verzorg je die? In onze blogs bespreken we van alles over de zorg voor je baby. Veel leesplezier.

Het Tweeling kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Tweeling als hij of zij is geboren tussen 21 mei en 21 juni. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Tweeling-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Het Stier kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Stier als hij of zij is geboren tussen 21 april en 20 mei. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Stier-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Het Ram kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Ram als hij of zij is geboren tussen 21 maart en 20 april. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Ram-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Het Vissen kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Vissen als hij of zij is geboren tussen 19 februari en 20 maart. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Vissen-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Het Waterman kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Waterman als hij of zij is geboren tussen 20 januari en 18 februari. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Waterman-kind voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer Path

Het Steenbok kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Steenbok als hij of zij is geboren tussen 22 december en 20 januari. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Steenbok kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Het Boogschutter kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Boogschutter als hij of zij is geboren tussen 22 november en 21 december. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Boogschutter-kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Het Schorpioen kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Schorpioen als hij of zij is geboren tussen 23 oktober en 21 november. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Schorpioen-kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Het Weegschaal kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Weegschaal als hij of zij is geboren tussen 23 september en 22 oktober. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Weegschaal-kind voor je op een rijtje gezet.

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Terug naar boven