De zwart-wit Kijkkaarten

Krijg de leuke, leerzame zwart-wit Kijkkaarten cadeau!


Wist je dat pasgeboren baby's in de eerste maand minder goed gezichtsvermogen hebben dan oudere kinderen. Deze babykaarten kunnen je baby helpen om zijn/haar oogjes goed te ontwikkelen.

Waarom leerzaam?

Je baby ziet de eerste maand(en) nog niet scherp. Je baby kan dan nog moeilijk kleuren en contrasten onderscheiden. Toch hebben baby's voorkeur voor duidelijke patronen met een hoog contrast zoals zwart en wit plaatjes. Door hiernaar te kijken, ook al in de eerste maand, leert je baby om goed met zijn ogen te focussen. Wat weergoed is voor je baby's hersenontwikkeling.

Deze set van 4 leuke en leerzame zwart-wit Kijkkaarten kunnen in de babykamer of box van jouw baby pronken! Na een maand kun je zelf ook nog kleuren toevoegen zoals rood, blauw, groen of geel.

Hoe ontvang ik voor mijn baby de zwart-wit Kijkkaarten?

Je hebt bij ons een geactiveerd Babybalance-account. Ga via het menu naar optie Quiz wanneer je de quiz hebt gemaakt kun je de resultaten downloaden. Hierbij kun je je adres achterlaten voor het ontvangen van onze zwart-wit Kijkkaarten.

Wanneer wij het postadres hebben ontvangen dan zorgen wij ervoor dat je de leuke set zwart-wit Kijkkaarten krijgt toegestuurd. Het adres die wij ontvangen wordt hiervoor eenmalig gebruikt.
 

Veel plezier ermee.               

 

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven