De zwart-wit Kijkkaarten

Krijg de leuke, leerzame zwart-wit Kijkkaarten cadeau!


Wist je dat pasgeboren baby's in de eerste maand minder goed gezichtsvermogen hebben dan oudere kinderen. Deze babykaarten kunnen je baby helpen om zijn/haar oogjes goed te ontwikkelen.

Waarom leerzaam?

Je baby ziet de eerste maand(en) nog niet scherp. Je baby kan dan nog moeilijk kleuren en contrasten onderscheiden. Toch hebben baby's voorkeur voor duidelijke patronen met een hoog contrast zoals zwart en wit plaatjes. Door hiernaar te kijken, ook al in de eerste maand, leert je baby om goed met zijn ogen te focussen. Wat weergoed is voor je baby's hersenontwikkeling.

Deze set van 4 leuke en leerzame zwart-wit babykaarten kunnen in de babykamer of box van jouw baby pronken! Na een maand kun je zelf ook nog kleuren toevoegen zoals rood, blauw, groen of geel.

Hoe ontvang ik de zwart-wit babykaarten?

1. Quiz
Je hebt zelf een geactiveerd Babybalance-account en hebt onze Quiz gemaakt.

Na het maken van de quiz kun je de resultaten downloaden en hierbij kun je je adres achterlaten voor het ontvangen van onze zwart- wit Kijkkaarten.

2. Tip je vriendin

  •  Je maakt zelf gebruik van een 'geactiveerd' Babybalance-account of hebt deze gehad.
  • Je hebt aan een zwangere vriendin, familielid, collega of kennis over Babybalance verteld. Wanneer zij besluit om ook een Babybalance-account aan te maken dan ontvangen jullie beide de Babybalance babykaarten, per post!
  • Belangrijk! Degene die een account aanmaakt moet wel ingeschreven staan bij een kraamzorgbureau die een overeenkomst heeft met Babybalance. En verzekerd zijn bij één van de zorgverzekeraars die Babybalance vergoedt.
  • Je ontvangt de kaartjes via de post. Laat ons wel even weten wie er door jouw inzet een Babybalance-account heeft aangemaakt door de volgende gegevens naar ons e-mail info@babybalance.nl te sturen: Jouw naam en adres gegevens en naam en adres gegevens waarmee degene die door jouw inzet een account heeft aangemaakt zich heeft ingeschreven bij Babybalance

Wanneer wij het postadres(sen) hebben ontvangen dan zorgen wij ervoor dat jullie de leuke set zwart-wit Kijkkaarten krijgen toegestuurd. De adressen die wij ontvangen worden hiervoor eenmalig gebruikt.
 

Veel plezier ermee.  

 

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Terug naar boven