Premium en partnervideo's

Babybalance Premium video's:
 

Betrouwbare informatie en instructies, gemaakt met ouders en geboortezorgprofessionals en getoetst door Kenniscentrum Kraamzorg.

Wat neem je mee naar het ziekenhuis al je gaat bevallen? En als je thuiskomt met je prachtige baby, gelukkig maar ook vermoeid en misschien zelfs gespannen, wat doe je dan? Hoe goed je ook voorbereid bent, het is heel normaal als je het even niet meer weet.

Geen nood. In de Premium video's leggen we stap voor stap uit hoe je luier omdoet, je baby troost, de kleine veilig laat slapen, borstvoeding geeft of temperatuurt. Natuurlijk zijn er nog veel meer onderwerpen die we behandelen. Er komen nog meer video's.

Er zijn korte, Nederlandstalige instructievideo's die ongeveer 2 tot 3 minuten duren. De langere, duren maximaal 10 minuten. In deze langere video's geven we je meer informatie en instructies. Bijvoorbeeld over elektrisch kolven, je baby fotograferen of masseren. Wat voor beide video's hetzelfde is: het zijn professionals uit de geboortezorg die je, samen met andere ouders, de voorlichting en instructies geven.
 


Betrouwbare richtlijnen, getoetst in de praktijk


Goed om te weten: de instructies volgen de richtlijnen van de kraamzorg en zijn gebasseerd op de praktijk van ervaren kraamverzorgende. Dat maakt eenduidig, professioneel en betrouwbaar. Ze zijn ook allemaal getoetst en goed bevonden door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) en voldoen aan de richtlijnen en protocollen Kraamzorg. Zo nodig worden de video's aangepast aan de nieuwe protocollen/richtlijen avn het KCKZ, nieuwe protocollensite, 11 april 2023. Een veilig gevoel. Zo weet je zeker dat je het goed doet als je de instructie uit onze video's volgt.

Wil je een indruk krijgen van de video's? Bekijk dan deze video's


Meertalig
Alle Premium video's zijn nu ondertiteld in Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Arabisch, Oekraïens, Turks en Pools. Elke maand komt er een nieuwe taal bij. Momenteel hebben alleen de Premium video's in onze Apple app ondertitels, in de Google Play app volgt binnenkort.

Over de Babybalance Partner video's

Online betrouwbare informatie en instructies geven. Dat hebben we voor ogen met onze Premium video's. Daarnaast heb je vrije toegang tot video's van onze partners, die ook voldoen aan die eisen. Het zijn bijvoorbeeld video's over veilige autostoeltjes, zwanger en gezond eten en stoppen met roken. Ze zijn afkomstig van Nederlandse kennisinstituten, zoals RIVM, of instanties als Trimbos, Voedingscentrum en VeiligheidNL en nog meer.

Met al deze kenninsinstituten en instanties hebben wij persoonlijk contact en van hen akkoord ontvangen om hun video’s te mogen delen op ons platform. Zij houden ons op de hoogte wanneer een video moet worden aangepast door verandering van Landelijke richtlijnen en protocollen.

Je kunt ervan op aan dat we alleen video's aanbieden die aan de hoge eisen van betrouwbaarheid en veiligheid voldoen. We vinden het belangrijk dat jij met een gerust hart voor je baby kunt zorgen, als je onze instructies volgt.

Door naast onze eigen Premium video's ook die van Partners op te nemen, krijg je een behoorlijk compleet aanbod aan informatie en instructies. Een aanbod dat steeds wordt uitgebreid: zowel met eigen- als partnervideo's.

Mis je iets? Of heb een video gezien waarvan je vindt dat die op ons platform thuishoort? Laat het ons weten. We kunnen altijd kijken of we daar voorrang aan kunnen geven, als we ons aanbod uitbreiden
 


Premium- en Partner video's. Samen zijn we een ijzersterke combinatie

 

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven