Blogs

Hoeveel slaapt mijn baby, De hielprik, De hik, Je baby en boeren en nog veel meer. In onze blogs bespreken we van alles over de zorg voor je baby. Veel leesplezier.

Slapen in de eerste twee maanden

In de eerste weken met een baby komt er veel op je af. Slaapcoach Patricia Luppers, verteld je in dit blog wat je moet weten over het slapen van jouw baby in de eerste twee maanden.

Lees meer Path

Veelgestelde vragen over slapen

Regelmatig vragen ouders ons voor advies over het slaapritme van hun jonge baby. Deze vragen beantwoorden wij zo goed mogelijk. Degene die hier veel meer over kan vertellen is slaapcoach Patricia Luppers. Lees haar blog.

Lees meer Path

Je baby is verkouden

Baby's hebben vaker last van een verkoudheid dan volwassenen. Maar hoe ontstaat een verkoudheid, wat kan je eraan doen en wanneer moet je de verloskundige en of huisarts inschakelen.

Lees meer Path

De juiste slaapomgeving voor je baby

In dit blog vertelt Patrica Luppers, slaapcoach, wat een goede slaapomgeving is voor je baby. En waar je op kunt letten.
 

Lees meer Path

Vieze ogen bij je baby

Een vies, tranend oog komt vaak voor bij baby's. Wij vertellen je hoe dat komt, wat je kan doen en wanneer het verstandig is om contact op te nemen met je verloskundige/huisarts. 
 

Lees meer Path

Babynageltjes verzorgen

Veel baby's worden met lange nageltjes geboren. De nagels zijn dan nog te zacht om geknipt te kunnen worden. Wij vertellen je in dit blog hier meer over.
 

Lees meer Path

De luiertas, wat neem je mee op stap

Het is een ware volksverhuizing als je op stap gaat met je baby. Onze checklist helpt je om de inhoud van de luiertas voor je baby compleet te maken.
 

Lees meer Path

Je baby veilig in een slaapzak

Wanneer is het tijd voor een slaapzak en hoe weet je welke slaapzak fijn en veilig is voordat je deze gaat aanschaffen.  
 

Lees meer Path

Sporten na de bevalling

Je bent net bevallen, druk bezig om samen met je baby in een nieuw ritme te komen. Naast rust, voeding en slaap is weer gaan bewegen en sporten ook belangrijk. Alleen wanneer kan ik weer gaan sporten en wat mag wel en niet?

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven