Testimonials

Babybalance was onze hotline tijdens de kraamperiode (en ver daarna!). Van 'ledikantje opmaken' tot 'met de hand kolven': we hebben alle filmpjes wel een keer nodig gehad. Wat ik het fijnst vond aan Babybalance? Als kersverse moeder ben je toch onzeker, en in zo'n kraamweek gaat veel informatie het ene oor in en het ander weer uit. Als je op YouTube kijkt, doet iedereen maar wat. Van de informatie op Babybalance weet je dat het gecheckt is. Het is betrouwbaar, duidelijk, en mooi in beeld gebracht. Heel belangrijk, want het oog wil ook wat! 

-Eveline (moeder)

Jullie video's zijn informatief, duidelijk en helder. Alles wat je moet weten als aanstaande ouder. En als je iets niet helemaal meer weet, handig om er een instructievideo bij te hebben. Als ik een ding zou moeten noemen wat ik 'mis' of waar ik ook graag informatie over had gezien of gelezen, dan was dat over het geven van flesvoeding. Bedankt! 

-mw. de Jong (moeder)

Wat was het fijn om op wat meer onzekere momenten informatie terug te vinden via ons Babybalance-account. Het gebruik van de filmpjes heeft ons absoluut geholpen om gemotiveerd te blijven de borstvoeding te blijven proberen!

-Ouder(s) via kraamzorgbureau De Kraamvogel

Super leuke en leerzame quiz! 

-mw. van IJzendoorn (moeder)

Leuke quiz! Super handige filmpjes, zeker voor ouders van een eerste kindje!

-Cynthia (moeder)

Hele handige app met nuttige filmpjes. Handig om als naslag te gebruiken omdat je tijdens de kraamweek best veel info krijgt en dus niet alles kan onthouden. Maar ook handig om je vooraf in te lezen. TIP: graag ondertiteling toevoegen zodat de filmpjes ook 's nachts bekeken kunnen worden zonder je partner wakker te maken.

-Jeaney (moeder)

De blogs van Patrica Lubbers (slaapcoach) wil ik even benoemen. Slaap was een 'angst' punt voor mij. Hoe zij schrijft en de informatie heeft gegeven, is erg geruststellend. Heel prettig. Ook vond ik de zwart-wit kaarten erg leuk die heb ontvangen. De kleine kijkt er graag naar en inmiddels doet ze ook een poging om ze te pakken te krijgen.

-mw. de Jong (moeder)

Ik heb zeer genoten van de filmpjes ff een opfrisser gehad in mijn geheugen, zeer leerzaam en educatief al wist ik zelf al heel goed wat me te doen staat. Het is iedereen aan te raden om toch deze filmpjes te kijken. Vooral dank jullie wel!

-Soumaya (moeder)

Met ondersteuning via Babybalance en ondersteuning in het ouderschap, is het zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfsturing bij de moeders vergroot. Zij hebben voor hun gevoel weer grip op hun leven.

-Zorgservicebureau Puur Persoonlijk

We merken dat ouders steeds meer én online informatie verzamelen om zich voor te bereiden op het ouderschap. Dit product sluit hier goed bij aan. Daarnaast zal het concept anderstalige gezinnen aanspreken omdat ze straks waardevol advies krijgen in hun taal.

-Zorgverzekeraar Zilveren Kruis

Ik zou zeker de website aanraden aan andere ouders. Het is een prettige en rustige manier om je als jonge ouders dingen eigen te maken en voor te bereiden. Ideaal is het als je toegang krijgt tot de films voor de bevalling. Dan kun je je nog beter voorbereiden op de kraamtijd.

-Tamara (moeder)

Een voordeel van digitale aanbod is dat de informatie al beschikbaar is voor de bevalling. Vrouwen kunnen zich zo eerder voorbereiden op de kraamtijd.

-Zorgverzekeraar Menzis

Ik tip ouders over interessante websites zoals Babybalance. Wij weten uit ervaring dat het nogal overweldigend is wat op de ouders afkomt. Ze vinden het fijn om nog eens op hun gemak na te kunnen kijken wat ze van mij hebben geleerd.

-Kraamverzorgende Indra

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven