Leuke nieuwtjes en weetjes

Je baby veilig in een slaapzak

11 oktober 2019

Wanneer is het tijd voor een slaapzak en hoe weet je welke slaapzak fijn en veilig is voordat je deze gaat aanschaffen.  

Lees meer


Kraamfeest of toch kraambezoek

27 september 2019

Ga je voor een kraamfeest of toch liever voor de persoonlijke kraambezoekjes? Wij hebben de voor en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijker een keuze kan maken.  

Lees meer


Alcohol en zwanger, liever niet!

13 september 2019

Wat doet alcohol? Wanneer je dit gebruikt voor en tijdens je zwangerschap of tijdens de borstvoedingsperiode. 

Lees meer


Koortslip: Wat je moet weten !

30 augustus 2019

Pas op met een koortslip bij je baby! Wij leggen je graag uit wat een koortslip is, waarom het gevaarlijk is en wat je wel en niet moet doen. 

Lees meer


Hoeveel slaapt je baby

16 augustus 2019

Je baby heeft veel slaap nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen en om te groeien. Een goed slaapritme is daarom erg belangrijk voor je baby.   

Lees meer


Het kraampakket

02 augustus 2019

Wij hebben alles wat je wilt weten over het kraampakket voor je op een rijtje gezet. Zoals; wat en waarvoor heb je het nodig, hoe kan je het aanschaffen en wat kan je met de overgebleven spullen doen. 

Lees meer


De basic baby uitzetlijst

19 juli 2019

Je hebt veel spullen nodig als je een baby verwacht. Van kleding voor je kindje tot de lakentjes voor het bedje en nog veel meer. Je kunt  onze basic baby uitzetlijst als checklist gebruiken bij het winkelen. Deze lijst is een advies!

Lees meer


Sporten na de bevalling

05 juli 2019

Je bent net bevallen, druk bezig om samen met je baby in een nieuw ritme te komen. Hierdoor heb je even weinig tijd voor jezelf. Je bent volop met heel veel liefde je baby aan het verzorgen maar denk er ook aan om goed voor jezelf zorgen. Naast rust, voeding en slaap is weer gaan bewegen en sporten ook belangrijk. Alleen wanneer kan ik weer gaan sporten en wat mag wel en niet?

Lees meer


Wanneer beval ik met keizersnede

23 juni 2019

Je hebt bepaalde verwachtingen hoe je graag wilt bevallen en een keizersnede is misschien niet de manier waarop je hoopt te gaan bevallen van je kindje. Alleen is dit soms wel nodig zowel voor moeder of haar baby. In dit blog vertellen we je over de operatie, wanneer dit wordt gedaan en over het herstel ervan.

Lees meer


Waarom huilt je baby

07 juni 2019

Je baby huilt om verschillende redenen. Maar wat is normaal huilgedrag en wat is de oorzaak van het huilen? Vragen die je in de eerste maanden flink kunnen bezighouden. 

Lees meer