Test je kennis, doe de quiz!

Babybalance blijft zich ontwikkelen. Dit jaar voegen we daar een speelse kennisquiz aan toe. We zien dat die al volop wordt gedaan!

De vragen gaan over onderwerpen uit onze video's: voorbereiding, voeding en de verzorging van je baby. Wat weet je bijvoorbeeld al over veilig opmaken van een bedje of wiegje? Over kolven? Of hoelang je moedermelk mag bewaren? Wat zie je aan de poep en plas van je baby en wat is een normale temperatuur voor je kind? Deze en meer vragen komen voorbij.

Handig!
Je ziet direct of je het goede antwoord geeft. Niet alleen leuk, ook handig. Zo weet je snel hoe het ervoor staat met je kennis. Die kennis kun je meteen opfrissen door nog een keer de video te bekijken waarin het goede antwoord staat. Na afloop dowload je de resultaten. Als je wilt, kun je je ze nabespreken met je kraamverzorgende.

Zo kun je deelnemen
De Quiz is voor (aanstaande) ouders die een geactiveerd account hebben. Alleen dan heb je namelijk toegang tot al onze video's waar de vragen uit komen. Je krijgt automatisch een bericht om hieraan deel te nemen. Dat zal op het einde van het 3e trimester van je zwangerschap zijn. 

Dit krijg je
Deelnemers aan de quiz krijgen na het maken van de hele quiz gratis een setje van de populaire Babybalance zwart/wit kaarten toegestuurd. En hopelijk het gevoel dat het met je kennis wel goed zit!

 
Nog geen account? Check hier of je zorgverzekeraar het Babybalance account vergoedt dit is altijd in combinatie met kraamzorg.

Maak nu een account aan

 

Aangesloten zorgverzekeraars & partners

Zorgverzekeraars
Zilveren kruis
Interpolis
FBTO
De Friesland
Menzis
anderzorg
Hema
PMA
Onze partners
STAP
MoedersvoorMoeders
RIVM
Voedingscentrum
12maandenzwanger
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven