Voor professionals

Voor kraamzorgaanbieders

Eind 2020 hebben zorgverzekeraars besloten dat de digitale voorlichting en instructie, waarvan Babybalance de grondlegger is, reguliere zorg is geworden. Daarom gaan ze Babybalance, dat aan alle strenge voorwaarden van de zorgverzekeraars voldoet, per januari 2021 vergoeden via de kraamzorgorganisaties. Daarvoor sluit je als kraamzorgorganisatie een overeenkomst met ons af. Zo wordt het (nog) gemakkelijker om ons product te gebruiken én aan jullie cliënten aan te bieden. Bekijk hier welke kraamzorgorganisaties op dit moment zijn aangesloten.

Zo werkt het

We leggen de voorwaarden en de afhandeling vast in een overeenkomst. Neem daarvoor contact met ons op. Zodra we de overeenkomst hebben getekend, kun je Babybalance zelf gebruiken en aanbieden aan cliënten van wie de zorgverzekeraar de digitale voorlichting vergoedt. Daarna heeft je cliënt tot drie maanden na haar uitgerekende datum toegang tot Babybalance. Alle zorgverzekeraars vergoeden een Babybalance-account..

Voor onze uitgebreide informatie klik hier

Andere professionals

Wat betekent dit voor zorgprofessionals die geen kraamzorg leveren?
Vooralsnog kun je helaas nog geen toegang krijgen tot onze digitale voorlichting en instructie. We verwachten dat dit op termijn wel mogelijk is. We houden je daarvan op de hoogte via deze pagina.

Contact

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om Babybalance in te zetten? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven