Terug

Blogs

How to-video’s over je pasgeboren baby

Het is 3.24 uur ‘s nachts. Je pasgeboren baby huilt. Je haalt hem uit zijn wieg om te kijken wat er aan de hand is: ‘Wat zou hij bedoelen? Heeft hij honger, wil hij een schone luier of heeft hij darmkrampen?’

In de eerste weken met je baby valt er veel te leren. Wat betekent dat huiltje? Hoe vries je moedermelk in? Hoe zie ik of hij honger heeft? Soms weet je het even niet meer, je pakt je mobiel en begint te Googlen. Er komt heel veel verschillende informatie langs.

Wat moet je doen?! Je verloskundige en kraamverzorgende vertelde het toch heel anders?!

Waarom zou je juist in die drukke periode zoveel willen leren? Waarom niet eerder beginnen? Je bereidt je immers ook voor door een mooie wieg, kinderwagen of complete uitzet klaar te zetten voor de baby.

De video's op Babybalance kun je al tijdens de zwangerschap, op momenten dat er tijd en aandacht is, samen bekijken.

thumb

 

De Babybalance video's worden gemaakt samen met de kraamzorg, verloskundige, lactatiekundige en meer geboortezorg professionals.

 

Alles wat je wilt weten over de verzorging en ontwikkeling van je baby is verbeeld in korte video’s. Leuk om thuis op de bank te bekijken, al tijdens je zwangerschap als voorbereiding.

 

Maak je je zorgen of de kruik wel veilig ligt? Kijk deze video over hoe je het bedje veilig kort kunt opmaken. 

 


Het leuke van Babybalance is, dat het account vergoed wordt door een aantal zorgverzekeraars ook als je kraamzorg thuis krijgt.


 

Bron

  • Babybalance
Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Meer blogs

Kraamfeest of toch kraambezoek

Ga je voor een kraamfeest of toch liever voor de persoonlijke kraambezoekjes? Wij hebben de voor en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijker een keuze kan maken.  

Baby weetjes

Allemaal leuke baby weetjes! Heerlijk leesmateriaal voor tijdens de laatste loodjes. 
 

Het Boogschutter kind

Je kind heeft het sterrenbeeld Boogschutter als hij of zij is geboren tussen 22 november en 21 december. Wij hebben hier wat eigenschappen en leuke weetjes van het Boogschutter-kind voor je op een rijtje gezet.

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven