Terug

Het wiegje en co-sleepbedje opmaken

Het wiegje en co-sleepbedje opmaken

Wiegje, co-sleep bedje,  hoe maak je deze nu op ? Hoe leg je een warme kruik veilig bij je kindje in zijn bedje? Ook als hij alleen ligt, moet je zeker weten dat hij veilig en lekker kan slapen.Wiesje en Monique laten in dit filmpje stap voor stap zien hoe je dit kan doen.

[Noot] In de video zie je dat de kraamverzorgende het wiegje opmaakt met een zeiltje. Volgens het protocol is het advies om geen zeiltje te gebruiken omdat dit geen lucht doorlaat. Wil je als ouder toch een zeiltje gebruiken, leg het zeiltje dan alleen onder de billen van je baby zoals uitgelegd in de video.
BELANGRIJK: Bij gebruik van een zeiltje in combinatie met een kruik, nooit de kruik bij je baby neerleggen. Je mag wel het bedje opwarmen.

 

 

 

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Gerelateerde Babybalance video's

Het ledikantje kort opmaken

Hoe doe ik dat veilig?

Kruik vullen

Wat is de juiste manier?

Blogs over Je kraamtijd

De eerste uren alleen thuis met je baby

De eerst nacht alleen met je baby is best wel spannend. De kraamzorg thuis of in het ziekenhuis heeft je zeker al wat tips gegeven. Wat kun je verwachten en wat moet je doen?
 

Lees meer Path

Ramadan, zwanger en borstvoeding

De Ramadan, de Islamitische vastenperiode, start vrijdagavond 1 april en duurt tot en met zondag 1 mei.  Voor  moslim vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven wordt hierin een uitzondering gemaakt.

Lees meer Path

Veelgestelde vragen over slapen

Regelmatig vragen ouders ons voor advies over het slaapritme van hun jonge baby. Deze vragen beantwoorden wij zo goed mogelijk. Degene die hier veel meer over kan vertellen is slaapcoach Patricia Luppers. Lees haar blog.

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Terug naar boven