Terug

Wat voor hapjes?

Wat voor hapjes?

Een leuke miniserie van het Voedingscentrum. In vier video afleveringen worden er tips en informatie gegeven over ‘De eerste baby hapjes’. 

Deel #2

In deze aflevering meer over hoe je de eerste hapjes geeft aan je kind. Wat geef je je kind? Na 6 maanden kan je een borst/fles voeding vervangen door vast voedsel. Maar hoe? Deze informatie kun je vinden in de video. Wennen aan vaste voeding gaat in het tempo van jouw kind. Vergelijk je kind dan ook niet met andere kinderen. En vertrouw op jezelf en je kind. Heb je twijfels? Bespreek het dan met jouw consultatiebureau.

WIl je meer weten of de eerste hapjes check dan ook de website van het Voedingscentrum hier kun je meer informatie en tips vinden.

Geef je borstvoeding en heb je meer vragen over het combineren en introduceren van vast voedsel, dan kun je meer informatie vinden bij borstvoedingsorganisatie La Leche Legue; introductie vast voedsel .

 

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Gerelateerde Babybalance video's

Video van onze partner

Hoe maak je hapjes klaar

Prakken, groot of klein, snijden, …

Blogs over Je baby wordt ouder

Slapen in de eerste twee maanden

In de eerste weken met een baby komt er veel op je af. Slaapcoach Patricia Luppers, verteld je in dit blog wat je moet weten over het slapen van jouw baby in de eerste twee maanden.

Lees meer Path

Veelgestelde vragen over slapen

Regelmatig vragen ouders ons voor advies over het slaapritme van hun jonge baby. Deze vragen beantwoorden wij zo goed mogelijk. Degene die hier veel meer over kan vertellen is slaapcoach Patricia Luppers. Lees haar blog.

Lees meer Path

Je baby is verkouden

Baby's hebben vaker last van een verkoudheid dan volwassenen. Maar hoe ontstaat een verkoudheid, wat kan je eraan doen en wanneer moet je de verloskundige en of huisarts inschakelen.

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven