Terug

Kruik vullen

Kruik vullen

Je baby zal in die eerste weken na zijn geboorte niet alleen genieten van een warme kruik, maar deze ook echt nodig kunnen hebben. Het vullen van een kruik heeft een gebruiksaanwijzing. Controle van de kruik en aandacht voor hoe je deze bij je baby legt, is erg belangrijk!  We laten je twee manieren zien om een aluminium kruik te vullen. Kijk, leer en beslis zelf wat fijn is voor jou en je baby.

[Noot] In de video zie je dat door de kraamverzorgende als optie (alleen) een hydrofiel luier met knoop om de kruik wordt gedaan. Binnen het protocol  is dit aangepast. Het advies welke nu wordt gegeven: doe altijd eerst een kruikenzak om de kruik voordat je een hydrofiel luier er omheen knoopt.

 

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Blogs over Je zwangerschap

Ramadan, zwanger en borstvoeding

De Ramadan, de Islamitische vastenperiode, start woensdagavond 22 maart en duurt tot en met donderdag 20 april.  Voor  moslim vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven wordt hierin een uitzondering gemaakt.

Lees meer Path

De eerste uren alleen thuis met je baby

De eerst nacht alleen met je baby is best wel spannend. De kraamzorg thuis of in het ziekenhuis heeft je zeker al wat tips gegeven. Wat kun je verwachten en wat moet je doen?
 

Lees meer Path

Veelgestelde vragen over slapen

Regelmatig vragen ouders ons voor advies over het slaapritme van hun jonge baby. Deze vragen beantwoorden wij zo goed mogelijk. Degene die hier veel meer over kan vertellen is slaapcoach Patricia Luppers. Lees haar blog.

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Terug naar boven