Terug

Kindje krijgen

Kindje krijgen

Als je een kind krijgt komt er veel op je af. Een naam kiezen, kraamzorg regelen, en geboorteaangifte doen om maar een paar dingen te noemen. Wat je allemaal moet regelen hangt af van jouw situatie.

Op de website van Rijksoverheid/kindje krijgen kun je voor jezelf een persoonlijk overzicht maken. Zo weet je wat je te wachten staat en kun je je goed voorbereiden op de komst van je/jullie kindje.

In deze video zie je een paar belangrijke punten benoemd worden wat je moet regelen. Heb je een account bij Babybalance dan kun je deze informatie ook vinden in onze e-magazines.

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Gerelateerde Babybalance video's

Blogs over Je zwangerschap

Ramadan, zwanger en borstvoeding

De Ramadan, start in 2024 op zondagavond 10 maart en duurt tot en met dinsdagavond 9 april. 

Lees meer Path

De basic baby uitzetlijst

Je hebt veel spullen nodig als je een baby verwacht. Van kleding voor je kindje tot de lakentjes voor het bedje en nog veel meer. Je kunt  onze basic baby uitzetlijst als checklist gebruiken bij het winkelen. Deze lijst is een advies!

Lees meer Path

Het kraampakket

Wij hebben alles wat je wilt weten over het kraampakket voor je op een rijtje gezet. Zoals; wat en waarvoor heb je het nodig, hoe kan je het aanschaffen en wat kan je met de overgebleven spullen doen. 

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven