Terug

Nieuws

Test je kennis, doe de quiz!

Babybalance blijft zich ontwikkelen. Dit jaar voegen we daar een speelse kennisquiz aan toe. We zien dat die al volop wordt gedaan!

De vragen gaan over onderwerpen uit onze video's: voorbereiding, voeding en de verzorging van je baby. Wat weet je bijvoorbeeld al over veilig opmaken van een bedje of wiegje? Over kolven? Of hoelang je moedermelk mag bewaren? Wat zie je aan de poep en plas van je baby en wat is een normale temperatuur voor je kind? Deze en meer vragen komen voorbij.

Handig!
Je ziet direct of je het goede antwoord geeft. Niet alleen leuk, ook handig. Zo weet je snel hoe het ervoor staat met je kennis. Die kennis kun je meteen opfrissen door nog een keer de video te bekijken waarin het goede antwoord staat. Na afloop dowload je de resultaten. Als je wilt, kun je je ze nabespreken met je kraamverzorgende.

Zo kun je deelnemen
De Quiz is voor (aanstaande) ouders die een geactiveerd account hebben. Alleen dan heb je namelijk toegang tot al onze video's waar de vragen uit komen. Je krijgt automatisch een bericht om hieraan deel te nemen. Dat zal op het einde van het 3e trimester van je zwangerschap zijn. 

Dit krijg je
Deelnemers aan de quiz krijgen na het maken van de hele quiz gratis een setje van de populaire Babybalance zwart/wit kaarten toegestuurd. En hopelijk het gevoel dat het met je kennis wel goed zit!

 
Nog geen account? Check hier of je zorgverzekeraar het Babybalance account vergoedt.

Maak nu een account aan

 

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Meer nieuws

De impact van de coronacrisis op de ondersteuning van gezinnen ....

Het Verwey-Jonker Instituut heeft onderzoek gedaan naar; De impact van de coronacrisis op de ondersteuning van gezinnen in kwetsbare sitiaties met kinderen van 0 - 4 jaar. Babybalance is in dit onderzoek meegenomen bij punt 4.2 Vernieuwende initiatieven in de hulp en ondersteuning van gezinnen in kwestbare situaties.

Nieuwe website = werk in uitvoering

Het is je vast al opgevallen: onze website is vernieuwd.

Kansrijke Start tijdens de Corona crisis

Babybalance is al jarenlang aanbieder van online zwangerschaps- en babyzorg in Nederland.

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven