Terug

Nieuws

Mama's Wereld

Babybalance - in Mama’s Wereld!   

Mama’s Wereld is een nieuw informatief reality-tv programma waarin twee aanstaande mamma’s - presentatrices Sanne Heijen (34) en Aukje kraamzorg, baby, zwanger, zwangerschap, video, instructie films, ouders, vadervan Ginneken (34) - en hun nog ongeboren baby centraal staan.

Beide mama’s hebben vele vragen. Sanne is voor de eerste keer zwanger terwijl Aukje al voor de 3e keer moeder wordt. En... Sanne krijgt een jongen, Aukje een meisje. Bovendien... de een wil thuis bevallen, de ander perse in het ziekenhuis! Kortom, de meningen lopen onderling uiteen over alles waar een aanstaande moeder mee te maken krijgt. Om over het verschil in ervaringen nog maar te zwijgen!

In de verschillende afleveringen worden de beide presentatrices met de camera gevolgd in hun zoektocht naar wat er allemaal is te koop is en wat er geadviseerd wordt wanneer je een baby verwacht. Iedere (aanstaande) ouder weet dat er in deze periode heel veel op hen beide afkomt. Vooral dat er heel veel geregeld moet worden. In Mama's Wereld geven bovendien aanstaande papa’s, oma’s en oma’s, mensen op straat en BN’ers in het programma hun mening over ‘het moederschap’.

In de aflevering met Babybalance zal Monique aan Sanne en Aukje vertellen en laten zien hoe zij beide de video’s kunnen gebruiken al in hun zwangerschap, tijdens de kraamzorg en de eerste weken daarna wanneer de kraamverzorgende vertrokken is.

Heb je Babybalance in Mama’s Wereld gemist dan kun je deze hier nogmaals bekijken!


Wil je zelf ook alle video's kunnen bekijken maak dan een account aan.
Ja , ik wil mij aanmelden voor een Babybalance-account

 

 

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Meer nieuws

De impact van de coronacrisis op de ondersteuning van gezinnen ....

Het Verwey-Jonker Instituut heeft onderzoek gedaan naar; De impact van de coronacrisis op de ondersteuning van gezinnen in kwetsbare sitiaties met kinderen van 0 - 4 jaar. Babybalance is in dit onderzoek meegenomen bij punt 4.2 Vernieuwende initiatieven in de hulp en ondersteuning van gezinnen in kwestbare situaties.

Nieuwe website = werk in uitvoering

Het is je vast al opgevallen: onze website is vernieuwd.

Kansrijke Start tijdens de Corona crisis

Babybalance is al jarenlang aanbieder van online zwangerschaps- en babyzorg in Nederland.

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven