Terug

Nieuws

Babybalance nu altijd erbij

Met een account van Babybalance bekijk je altijd en overal alle video's. Waar en wanneer je maar wilt. Sinds maart 2019 krijgen zwangeren Babybalance altijd erbij, want er geldt geen kraamzorguren aftrek meer. Dat is goed nieuws voor de (aanstaande) ouders, kraamzorgaanbieders en zzp'ers in de kraamzorg.

(Aanstaande) ouders die verzekerd zijn bij één van deze zorgverzekeraars hebben vanaf nu ook altijd toegang tot video's die je antwoord geven op allerlei vragen over de zorg voor je baby. Vanaf de prille dagen van je zwangerschap tot en met drie maanden na de geboorte van je baby. Alle video's zijn getoetst door het Kenniscentrum Kraamzorg. Ze voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Dat betekent altijd zekerheid dat je het goed doet. Een veilig gevoel.
 

Kraamzorgaanbieders profiteren er ook van dat de kraamzorguren aftrek tot de verleden tijd behoort. Zij kunnen namelijk gratis toegang krijgen tot de video's. De video's van Babybalance kunnen zij aanbieden aan hun clienten, aanvullend op wat zij de pasbevallen ouders leren tijdens de kraamperiode. De video's zijn tevens te gebruiken bij intakes bij gezinnen, als instuctiemateriaal tijdens informatiebijeenkomsten, bijscholing of andere gelegenheden. 

Heb je vragen of opmerkingen over Babybalance? Mail ons via het contactformulier.

 

Maak nu een account aan

 

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Meer nieuws

De impact van de coronacrisis op de ondersteuning van gezinnen ....

Het Verwey-Jonker Instituut heeft onderzoek gedaan naar; De impact van de coronacrisis op de ondersteuning van gezinnen in kwetsbare sitiaties met kinderen van 0 - 4 jaar. Babybalance is in dit onderzoek meegenomen bij punt 4.2 Vernieuwende initiatieven in de hulp en ondersteuning van gezinnen in kwestbare situaties.

Nieuwe website = werk in uitvoering

Het is je vast al opgevallen: onze website is vernieuwd.

Kansrijke Start tijdens de Corona crisis

Babybalance is al jarenlang aanbieder van online zwangerschaps- en babyzorg in Nederland.

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven