Babybalance-video's in coronatijden ook voor jou

Ben je zwanger of ontvang je al kraamzorg? Dan hebben we goed nieuws: je kunt tijdelijk alle voorlichting- en instructievideo's van Babybalance inzien als je verzekerd bent bij één van de zorgverzekeraars waar Babybalance (nog) geen contract mee heeft. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aan maken en te checken of je aan de voorwaarden voldoet. Dat helpt je om in deze onzekere coronatijden toch de aanvullende hulp te krijgen die je nu goed kunt gebruiken.

Hoe werkt het?

Als het antwoord op de volgende vragen 'ja' is, Dan krijg je van ons een account waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot de voorlichtings-en instructievideo's. Volledig vergoed door je zorgverzekering.

  • Ben je voor 1 juli uitgerekend of bevallen?
  • Ben je al bevallen en ontvang je op dit moment kraamzorg?
  • Ben je verzekerd bij een van de nieuw aangesloten zorgverzekeraars?
  • Sta je ingeschreven bij een kraamzorgorganisatie of bij een zzp'er die met Babybalance een overeenkomst heeft?

Mocht je kraamzorgorganisatie of zzp'er (nog) geen overeenkomst hebben met Babybalance, vraag hen dan contact met ons op te nemen via het contactformulier. We kunnen dat alsnog en vlot in orde maken.

Zodra je account is geactiveerd, heb je toegang tot alle video's van Babybalance, e-magazines en leuke kennisquiz. Je account blijft open tot en met drie maanden na je uitgerekende datum. Dit aanbod van de nieuwe zorgverzekeraars geldt zolang de coronoacrisis duurt, maar in ieder geval tot 1 juli.


Waarom dit aanbod?

Normaal gesproken krijg je een account als dit vergoed door één van de zorgverzekeraars waar we al mee werken. Verzekerden van Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, De Friesland, Menzis, PMA, Hema en Anderzorg krijgen nog steeds het volledige Babybalancepakket: de video's, toegang tot de e-magazines en de kennisquiz gedurende de hele zwangerschap en de drie maanden na de bevalling. Bij deze zorgverzekeraars kan je het hele jaar door een Babybalance-account aanmaken.

We zien echter dat er juist nu een grotere behoefte is aan betrouwbare digitale informatie; door de risico's op besmetting is het zowel voor (aanstaande) moeders als voor verloskundigen en kraamverzorgenden lastiger geworden de zorg volledig op de 'oude' manier te leveren, het kan zijn dat je hierdoor minder uren kraamzorg ontvangt. Babybalance levert al sinds jaar en dag betrouwbare informatie aanvullend en ondersteunend aan de fysieke kraamzorg.

Daarom vergoeden en volgen nu ook álle andere zorgverzekeraars naast ONVZ, CZ, OHRA, Nationale Nederlanden, VGZ, Bewuzt, IZZ, IZA, Univé, Zekur en Zorgzaam tijdelijk dat initiatief toegang tot de video's zolang de coronacrisis en daaraan gekoppelde RIVM richtlijnen gelden.

 

 

Heb je vragen over Babybalance? Mail ons via het contactformulier.

Meer informatie voor je kraamzorgorganisatie of zzp kraamverzorgende

 

Aangesloten zorgverzekeraars & partners

Zorgverzekeraars
Zilveren kruis
Interpolis
FBTO
De Friesland
Menzis
anderzorg
Hema
PMA
Onze partners
STAP
Veiligheid NL
MoedersvoorMoeders
RIVM
Voedingscentrum
12maandenzwanger
Longfonds
De Nederlandse brandwonden stichting
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven