Mama's Wereld

Babybalance - in Mama’s Wereld!  

Mama’s Wereld is een nieuw informatief reality-tv programma waarin twee aanstaande mamma’s - presentatrices Sanne Heijen (34) en Aukje van Ginneken (34) - en hun nog ongeboren baby centraal staan.

Beide mama’s hebben vele vragen. Sanne is voor de eerste keer zwanger terwijl Aukje al voor de 3e keer moeder wordt. En... Sanne krijgt een jongen, Aukje een meisje. Bovendien... de een wil thuis bevallen, de ander perse in het ziekenhuis! Kortom, de meningen lopen onderling uiteen over alles waar een aanstaande moeder mee te maken krijgt. Om over het verschil in ervaringen nog maar te zwijgen!

In de verschillende afleveringen worden de beide presentatrices met de camera gevolgd in hun zoektocht naar wat er allemaal is te koop is en wat er geadviseerd wordt wanneer je een baby verwacht. Iedere (aanstaande) ouder weet dat er in deze periode heel veel op hen beide afkomt. Vooral dat er heel veel geregeld moet worden. In Mama's Wereld geven bovendien aanstaande papa’s, oma’s en oma’s, mensen op straat en BN’ers in het programma hun mening over ‘het moederschap’.

In de aflevering met Babybalance zal Monique aan Sanne en Aukje vertellen en laten zien hoe zij beide de video’s kunnen gebruiken al in hun zwangerschap, tijdens de kraamzorg en de eerste weken daarna wanneer de kraamverzorgende vertrokken is.

Heb je Babybalance in Mama’s Wereld gemist dan kun je deze hier nogmaals bekijken!


Wil je zelf ook alle video's kunnen bekijken maak dan een account aan.
Ja , ik wil mij aanmelden voor een Babybalance-account

 

 

Aangesloten zorgverzekeraars & partners

Zorgverzekeraars
Zilveren kruis
Interpolis
FBTO
De Friesland
Menzis
anderzorg
Hema
PMA
Onze partners
STAP
Veiligheid NL
MoedersvoorMoeders
RIVM
Voedingscentrum
12maandenzwanger
Longfonds
De Nederlandse brandwonden stichting
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven