Babybalance nu altijd erbij

Met een account van Babybalance bekijk je altijd en overal alle video's. Waar en wanneer je maar wilt. Sinds maart 2019 krijgen zwangeren Babybalance altijd erbij, want er geldt geen kraamzorguren aftrek meer. Dat is goed nieuws voor de (aanstaande) ouders, kraamzorgaanbieders en zzp'ers in de kraamzorg.

(Aanstaande) ouders die verzekerd zijn bij één van deze zorgverzekeraars hebben vanaf nu ook altijd toegang tot video's die je antwoord geven op allerlei vragen over de zorg voor je baby. Vanaf de prille dagen van je zwangerschap tot en met drie maanden na de geboorte van je baby. Alle video's zijn getoetst door het Kenniscentrum Kraamzorg. Ze voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Dat betekent altijd zekerheid dat je het goed doet. Een veilig gevoel.

Kraamzorgaanbieders profiteren er ook van dat de kraamzorguren aftrek tot de verleden tijd behoort. Zij kunnen namelijk gratis toegang krijgen tot de video's. De video's van Babybalance kunnen zij aanbieden aan hun clienten, aanvullend op wat zij de pasbevallen ouders leren tijdens de kraamperiode. De video's zijn tevens te gebruiken bij intakes bij gezinnen, als instuctiemateriaal tijdens informatiebijeenkomsten, bijscholing of andere gelegenheden. 

Heb je vragen of opmerkingen over Babybalance? Mail ons via het contactformulier.

 

 

Aangesloten zorgverzekeraars & partners

Zorgverzekeraars
Zilveren kruis
Interpolis
FBTO
De Friesland
Menzis
anderzorg
Hema
PMA
Onze partners
STAP
Veiligheid NL
MoedersvoorMoeders
RIVM
Voedingscentrum
12maandenzwanger
Longfonds
De Nederlandse brandwonden stichting
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven