Wil jij de Babybalance zwartwit kaartjes ontvangen?

Waarom zijn de Babybalance zwart/wit kaartjes zo leerzaam?

Het helpt je baby om zijn oogjes goed te ontwikkelen. Je baby ziet de eerste maanden nog niet scherp. Grote contrasten, zwart en witte plaatjes vallen dan als eerste op.  Hierdoor leert je baby met zijn oogjes te focussen, wat ook weer goed is voor de hersenontwikkeling. Deze vier leuke en leerzame visuele zwart/wit kaartjes van Babybalance kunnen in de babykamer of box van jouw kindje pronken!

 

Hoe ontvang ik de zwart/wit kaartjes?

 
Je maakt zelf gebruik van een "geactiveerd" Babybalance-account in combinatie met kraamzorg uit je eigen regio. Je vertelt aan je zwangere familielid/vriendin/kennis over Babybalance. Als zij besluit om ook een Babybalance-account aan te maken, ontvangen jullie beide de vier originele Babybalance zwart/wit kaartjes per post! Zij kan alleen een account aanmaken als ze verzekerd is bij één van de zorgverzekeraars die Babybalance vergoedt.

 

 

Belangrijk!

 
Laat ons wel even weten wie er door jouw inzet een Babybalance-account heeft aangemaakt door de volgende gegevens te mailen naar info@babybalance.nl (deze gegevens worden alleen hiervoor gebruikt):
- Jouw naam en adres gegevens.
- Haar naam en adres gegevens waarmee zij zich heeft ingeschreven.
 
Wij zorgen dan dat jullie beiden de Babybalance zwart/wit kaartjes krijgen toegestuurd.
Veel plezier ermee!