Terug

Welkom bij de online cursus Alcoholvrij Zwanger!

Welkom bij de online cursus Alcoholvrij Zwanger!

Deze gratis cursus is bedoeld voor alle zwangere vrouwen die meer willen weten over alcohol tijdens de zwangerschap. In deze cursus krijg je informatie, zijn er filmpjes, vragen en persoonlijke adviezen. Je kan de cursus gewoon op je eigen tempo thuis volgen, en je kan het onderbreken wanneer je wilt.

Bekijk de video om te zien waarom deze gratis cursus interessant kan zijn voor jou. Als je de cursus wilt volgen, klik dan hier voor meer info!

*Deze cursus is (door)ontwikkeld door het Trimbos-instituut in samenwerking met de Universiteit Maastricht. Daarnaast is het videomateriaal mede mogelijk gemaakt door Babybalance en Stichting SAB.

Tip of vraag?

Heb je een tip of vraag laat het ons dan weten, dit kan via contact op onze website of via Facebook chat.

Gerelateerde Babybalance video's

Blogs over Je zwangerschap

Ramadan, zwanger en borstvoeding

De Ramadan, start in 2024 op zondagavond 10 maart en duurt tot en met dinsdagavond 9 april. 

Lees meer Path

De basic baby uitzetlijst

Je hebt veel spullen nodig als je een baby verwacht. Van kleding voor je kindje tot de lakentjes voor het bedje en nog veel meer. Je kunt  onze basic baby uitzetlijst als checklist gebruiken bij het winkelen. Deze lijst is een advies!

Lees meer Path

Het kraampakket

Wij hebben alles wat je wilt weten over het kraampakket voor je op een rijtje gezet. Zoals; wat en waarvoor heb je het nodig, hoe kan je het aanschaffen en wat kan je met de overgebleven spullen doen. 

Lees meer Path

Aangesloten kraamzorgbureaus & partners

Aangesloten kraamzorgbureaus
Onze partners
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven