Vergoed door je zorgverzekeraar

 Dit is Babybalance:  

24/7 jouw vraagbraak: Hoe zie ik of mijn kind honger heeft? Hoe gebruik ik een kruik? Bij Babybalance kun je het 24 uur per dag opzoeken! Onze video’s vormen een waardevolle aanvulling op wat de kraamverzorgende en verloskundige je leren. 

Betrouwbaar: de video’s zijn zorgvuldig samengesteld door zorgprofessionals uit de verloskunde, kraamzorg en lactatiekunde. 

Multicultureel: respect voor culturele achtergronden en gewoonten is voor Babybalance een belangrijk uitgangspunt bij het maken van de voorlichtings- en instructievideo’s.

Meertalig: om de toegankelijkheid te vergroten, zullen alle video’s binnenkort beschikbaar komen in het Engels, Frans, Spaans, Arabisch en Turks.

Vergoed door je zorgverzekeraar: we vinden het belangrijk dat we toegankelijk te zijn voor élke (aanstaande) moeder. We zijn dan ook blij dat de zorgverzekeraars Babybalance vergoeden!

Geen eigen bijdrage: voor kraamzorg aan huis moet je per uur een zogenaamde Wettelijke
Eigen Bijdrage betalen. Wij nemen ons deel van de Wettelijke Eigen Bijdrage voor onze rekening. Daardoor is een account voor jou dus gratis.

Ja, ik wil mij aanmelden voor een Babybalance-account