Over Babybalance

Babybalance is voor (aanstaande) ouders die voorlichting en instructies willen over de zorg voor hun pasgeboren baby al tijdens hun zwangerschap en als de kraamzorg niet (meer) aanwezig is. Je bepaalt als ouder zelf of je van Babybalance gebruik wilt maken en vraagt zelf een account aan. De video’s sluiten naadloos aan bij wat de verloskundige en kraamverzorgende je zullen vertellen.

Om toegang te krijgen tot al onze betrouwbare video’s maak je heel makkelijk een Babybalance account aan. Je account is actief vanaf aanmelding (na controle van je gegevens) tot en met drie maanden na je uitgerekende datum.

Een Babybalance-account is altijd in combinatie met kraamzorg uit je eigen regio. Het account wordt volledig vergoed uit je basisverzekering door je zorgverzekeraar. Plus je betaalt geen Eigen Bijdrage of Eigen Risico.

Veel Kijkplezier!

Ja, ik wil mij aanmelden

thumb
thumb

Babybalance is een initiatief van ons, kraamverzorgenden Grietje Miedema en Monique Slaa. Wij zien dat er steeds minder kraamzorguren worden afgenomen doordat van de ouders een bijdrage wordt gevraagd die zij niet altijd kunnen of willen betalen. Daarnaast groeit de behoefte aan digitaal aangeboden, betrouwbare informatie over de verzorging en veiligheid van pasgeboren baby’s, als aanvulling op wat de verloskundige en kraamverzorgenden de jonge ouders leren. Babybalance voorziet in die behoefte.

Babybalance staat helemaal op eigen benen. Het is onafhankelijk en daardoor
100 procent betrouwbaar en betrokken.

Aangesloten zorgverzekeraars & partners

Zorgverzekeraars
Zilveren kruis
Interpolis
FBTO
De Friesland
Menzis
anderzorg
Hema
PMA
Onze partners
STAP
MoedersvoorMoeders
RIVM
Voedingscentrum
12maandenzwanger
Longfonds
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven