Over Babybalance

Alles weten over je pasgeboren kind?

Zo werkt Babybalance

Babybalance is voor (aanstaande) ouders die voorlichting en instructies willen over de zorg voor hun pasgeboren baby. Je bepaalt als ouder zelf of je van Babybalance gebruik wilt maken en vraagt zelf een account aan. De video’s sluiten naadloos aan bij wat de verloskundige en kraamverzorgende je zullen vertellen. Binnenkort wordt het aanbod aangevuld met video’s over de zwangerschap.

Je kunt de video’s tot en met drie maanden na je uitgerekende datum bekijken.

Om toegang te krijgen tot alle video’s maak je heel makkelijke een Babybalance-account aan. Hoe dat werkt, zie je in deze video.

Lees ook de informatie over de voorwaarden

Veel kijkplezier!

Wie wij zijn

Babybalance is een initiatief van ons, kraamverzorgenden Grietje Miedema en Monique Slaa. Wij zien dat er steeds minder kraamzorguren worden afgenomen doordat van de ouders een bijdrage wordt gevraagd die zij niet altijd kunnen of willen betalen. Daarnaast groeit de behoefte aan digitaal aangeboden, betrouwbare informatie over de verzorging en veiligheid van pasgeboren baby’s, als aanvulling op wat de verloskundige en kraamverzorgenden de jonge ouders leren. Babybalance voorziet in die behoefte.

Babybalance staat helemaal op eigen benen. Het is onafhankelijk en daardoor
100 procent betrouwbaar en betrokken.

Lees meer over de initiatiefnemers.

Partners

Bij de ontwikkeling van Babybalance zijn eerder betrokken geweest:

Contact

Heb je na het lezen van de informatie over Babybalance nog vragen? Neem gerust contact met ons op!