E-zwangerschap- en babyzorg: altijd erbij!

 

Dit is Babybalance:  

● 24/7 jouw vraagbraak: Hoe zie ik of mijn kind honger heeft? Hoe gebruik ik een kruik? Bij Babybalance kun je het 24 uur per dag opzoeken! Onze video’s vormen een waardevolle aanvulling op wat de kraamverzorgende en verloskundige je leren. 

● Betrouwbaar: de video’s zijn zorgvuldig samengesteld door zorgprofessionals uit de verloskunde, kraamzorg en lactatiekunde.  

● Multicultureel: respect voor culturele achtergronden en gewoonten is voor Babybalance een belangrijk uitgangspunt bij het maken van de voorlichtings- en instructievideo’s.

● Meertalig: om de toegankelijkheid te vergroten, zullen alle video’s binnenkort beschikbaar komen in het Engels, Frans, Spaans, Arabisch en Turks.

● Vergoed door je zorgverzekeraar: we vinden het belangrijk dat we toegankelijk te zijn voor élke (aanstaande) moeder. We zijn dan ook blij dat een aantal zorgverzekeraars Babybalance vergoeden vanuit de basisverzekering! Lees hier welke dat zijn.

● Geen eigen bijdrage: voor kraamzorg aan huis moet je per uur een zogenaamde Wettelijke Eigen Bijdrage betalen. Voor een Babybalance-account wordt er geen Wettelijke Eigen Bijdrage in rekening gebracht.

  

Ja, ik wil mij aanmelden

 

 

 

Aangesloten zorgverzekeraars & partners

Zorgverzekeraars
Zilveren kruis
Interpolis
FBTO
De Friesland
Menzis
anderzorg
Hema
PMA
Onze partners
STAP
Veiligheid NL
MoedersvoorMoeders
RIVM
Voedingscentrum
12maandenzwanger
Longfonds
De Nederlandse brandwonden stichting
Puur Persoonlijk
Boekstart
Stichting Babyspullen
Terug naar boven